Skip links
1649149543 BE SOLID MY FRIEND by Amargura Cultura Quan hi ha

BE SOLID MY FRIEND. by Amargura Cultura Quan hi ha persones com Joan Pau Romaní

BE SOLID MY FRIEND.
by Amargura Cultura

Quan hi ha persones com Joan Pau Romaní que s’impliquen i s’apassionen per allò que fan, és un veritable plaer formar part d’aquest projecte, perquè només poden sortir-ne coses bones.

Ahir vàrem tenir el plaer de presentar en societat el “Daiquiri Sòlid”, en l’Acció Off que ha produït Amargura Cultura cultura al @teatredelloret , per l’obra “La Melancolía del Turista”, de @shadaylarios i @oligorymicroscopia

El “Daiquiri Sòlid”, obra d’en @joanpauromani és un producte que ha tingut el suport incondicional de @fabbri1905 i @ron7villas des del minut 0. Crear sinergies i generar valor al territori és una aposta que fem des d’ Amargura Cultura.

Agrair especialment a l’ @amarantagibert i al @teatredelloret la seva confiança. Aquest any celebrem el Centenari del Daiquiri 4, un còctel creat per un lloretenc a l’Havana, @constanteribalaigua . Cent anys desprès, un lloretenc com Joan Pau Romaní, actor-i-gastrònom, ha reformulat el Daiquiri i l’ha transformat a sòlid, al mateix teatre. Unir les seves grans passions en un mateix espai és indescriptible.

Com deia Émile Zola, “Crever pour crever, je préfère crever de passion que de crever d’ennui!“

Tenim un nou Daiquirí a la familia!

Source

  1. Moltes gràcies David, Montse i Amaranta per confiar amb les meves fantasies. M,ho he passat molt bé. El daiquirí i en Constante Ribalaigua mereixen això que hem fet i molt més. Desitjo que a Lloret acabem entenent el seu llegat( i el de tots els que van emigrar a Cuba, Boadas i “americanos” inclosos)

  2. 👏👏👏

Comentarios cerrados.

Utilizamos cookies estrictamente necesarias para mejorar tu experiencia web. Política de Cookies
advanced-floating-content-close-btnsticker 100 years daiquiri n4 mobile
Explorar
Arrastrar